Lyktestolper

Vår stolpebelysning utmerker seg med tidløst enkelt design produsert i solide støpejern. 

Dette er et material som bare blir penere med tiden. Våre stolper passer bra både til en normal eneboliger, gårdstun og større villa eiendommer. Stolpene leveres i tre, fire eller fem deler avhengig av høyde og sammensetting. 

Hver del sammenstilles med umbraco skruer. Alle stolper har et navn eks. Ljusdal og de kombineres med et lyktehus som finnes i flere ulike størrelser. De mest vanlige er Liten, Midi eller Stort. Våre kunder velger ofte 4-kantet lyktehus men også 6-kantet kan leveres. De leveres selvsagt alle med vanlig klart glass.

Ljusdal

Vår mest solgte lyktestolpe i støpjern gjennom over 16år. Ljusdal forlenget stolpe (2,45m inkl. lyktehus) er en stilren og flott stolpe som passer til alle eiendommer og eneboliger av normal størrelse. Leveres selvsagt med vanlig klart glass. Har du en større villa eller gård bør du se på Ljuså.

Skenshyttan

Skenshyttan lyktestolpe er 2,75m inkl lyktehus. Den passer meget bra med et 6kantet stort lyktehus men går også veldig fint sammen med et 4kantet Midi lyktehus. Stegjernet som er montert under lyktehuset leverer også i rett utgave.

Ljuså

Ljuså forlenget lyktestolpe med Stort 4kantet lyktehus er (3,25m inkl. lyktehus ) vår mest solgte til større eiendommer.Den passer i en større hage eller som veibelysning inn til eks. en stor villa eller Gård. Vi har levert denne siden 1998 til bl.a. flere større gårder på Østlandet.

Antikk

Parkbelysningen Antik er en meget stor flott lyktestolpe. Den leveres i 2 størrelser 4,25m og 5,25m. Stolpe delen er 3,25 / 4,25m og lyktehuset er ca. 1meter høyt. Total vekt >200kg. Normalt ikke lagervare, leverer kun på bestilling 2-4 uker.

Ljusfors

Ljusfors er en meget kraftig stor stolpe på ca. 3meter. Passer meget godt til større parker eller eiendommer. Normalt ikke lagervare, leveres kun på bestilling 2-4uker.